Cegléd folyamatosan fejlődő város szeretne lenni

Cegléd folyamatosan fejlődő város szeretne lenniCegléd fejlődését nagyban befolyásolja elhelyezkedése ugyanis a dinamikusan fejlődő Közép-Magyarország régió délkeleti részén Pest megyében fekszik. A 4. számú főút mentén fekvő településen vasúti fővonalak haladnak át, így a város vasúti csomópont is ami fontos szerepet játszik a fejlődésben.

A város szűkebb térségben központi szerepet tölt be a gazdaság területein. Számos munkahelyet, szolgáltatásokat biztosít, valamint vásárlási és szórakozási lehetőséget is biztosít az itt élők számára.

Cegléd önkormányzatának célja,hogy központi szerepe a lehető legnagyobb területre terjedjen ki ezáltal továbbra is fejlődni tudjon.

Annak érdekében,hogy a kívánt fejlődést elérjék, intenzív gazdaságfejlesztő politika van érvényben a városban. Az önkormányzat igyekszik olyan támogatásokat és feltételeket nyújtani az ipari, szolgáltató, kereskedelmi és a mezőgazdaságra koncentráló vállalkozásoknak, melyek segítik fejlődésüket és piacra jutásukat és a foglalkoztatás bővülését. Ha egy fejlődő városban szeretne munkát vállalni, nézzen körül egy ceglédi állásportálon ahol releváns hirdetésekkel találkozhat, és válogasson a lehetőségek között!

 

Leave a Comment

(0 Comments)

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük